Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Microsoft Office 2013 Standard - de editie voor zakelijk en thuisgebruik De MS Office 2013 Standard biedt met zijn brede scala aan bewezen programma's en efficiënte functies alles wat een moderne kantoorsoftware moet hebben om de...
€ 32,90 *
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2013 Professional Plus - aanschaffen als een enkele gebruikerslicentie De MS Office 2013 Professional Plus is het meest uitgebreide softwarepakket dat beschikbaar is voor deze Office. Naast de huidige, krachtige...
€ 39,90 *

Office 2013: bewezen kantoorsoftware voor efficiënt werken

In de categorie Office 2013 vind je de betrouwbare kantoorsoftware van Microsoft, die vandaag de dag nog steeds een uitstekende oplossing is voor je werk. In dit artikel geven we je een gedetailleerd inzicht in Office 2013 en leggen we uit wat de voordelen van deze bewezen suite zijn voor je productiviteit en efficiëntie.

Wat biedt Office 2013?

Vertrouwde toepassingen op hun best

Office 2013 bevat vertrouwde toepassingen zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook op hun best. Deze toepassingen zijn geoptimaliseerd zodat je soepel en efficiënt kunt werken.

Lokale gegevensopslag en onafhankelijkheid van de cloud

In tegenstelling tot de nieuwere Office-abonnementen heb je voor Office 2013 geen permanente internetverbinding nodig. Je kunt je documenten en gegevens lokaal opslaan en bent niet afhankelijk van de cloud.

Waarom kiezen voor Office 2013?

Eenmalige aanschaf, permanent gebruik

Met Office 2013 doe je een eenmalige aankoop en kun je de suite permanent gebruiken zonder maandelijkse abonnementskosten te betalen.

Gegevensbescherming en volledige controle

Office 2013 geeft je volledige controle over je gegevens en privacybeleid omdat je niet afhankelijk bent van cloudopslag.

Stabiliteit en betrouwbaarheid

Office 2013 wordt gekenmerkt door stabiliteit en een consistente gebruikersinterface, zonder constante onderbrekingen door updates en wijzigingen.

Conclusie

Office 2013 is de optimale keuze voor iedereen die op zoek is naar een bewezen en betrouwbare oplossing voor kantoorsoftware zonder zich te hoeven vastleggen op terugkerende abonnementskosten. Met vertrouwde toepassingen, volledige controle over je gegevens en een stabiele werkomgeving biedt Office 2013 een eersteklas oplossing voor wie zijn productiviteit wil verhogen.

Of je nu student, professional of bedrijfseigenaar bent, Office 2013 geeft je de tools die je nodig hebt om efficiënt te werken en professionele documenten, presentaties en spreadsheets te maken. Investeer in Office 2013 en ervaar de bewezen prestaties en betrouwbaarheid van dit uitstekende kantoorpakket.

Met Office 2013 kun je je werk effectief doen terwijl je de volledige controle over je gegevens behoudt. Het is een kosteneffectieve en stabiele oplossing voor wie op zoek is naar bewezen kantoorsoftware zonder abonnementskosten. Verhoog je productiviteit en investeer in Office 2013 om te profiteren van de vertrouwde toepassingen en talloze voordelen van deze betrouwbare kantoorsoftware.

Categorieën