Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 USER CAL
Koop Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal De Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) zijn de opvolger van de oude Terminal Server CALs. RDS is een gecentraliseerd desktop- en applicatieplatform dat gebruik maakt van...
€ 21,90 *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 DEVICE CAL
Koop Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal De Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) zijn de opvolger van de oude Terminal Server CALs. RDS is een gecentraliseerd desktop- en applicatieplatform dat gebruik maakt van...
€ 21,90 *
3 van 3

Alles wat je moet weten over Remote Desktop Services CAL

Wat is een Remote Desktop Services CAL?

Een Remote Desktop Services Client Access License (CAL) is een belangrijke licentiecomponent waarmee organisaties remote desktop services van Microsoft kunnen gebruiken. Deze CAL's zijn essentieel om ervoor te zorgen dat je medewerkers op afstand verbinding kunnen maken en toegang hebben tot servertoepassingen en desktops.

Waarom heb je een Remote Desktop Services CAL nodig?

Als je Remote Desktop Services gebruikt in je organisatie, moet je ervoor zorgen dat alle gebruikers die toegang hebben tot deze diensten over de benodigde licenties beschikken. CAL's zijn nodig om te voldoen aan de licentievoorwaarden van Microsoft. Zonder geldige CAL's riskeer je juridische gevolgen.

Verschillen tussen User CAL en Device CAL

Er zijn twee soorten Remote Desktop Services CAL's: Gebruikers-CAL's en Apparaat-CAL's. Gebruikers-CAL's zijn gekoppeld aan individuele gebruikers en geven hen toegang tot remote desktop services vanaf verschillende apparaten. Apparaat-CAL's daarentegen zijn gekoppeld aan specifieke apparaten en stellen meerdere gebruikers in staat om vanaf dit apparaat in te loggen.

Voordelen van Remote Desktop Services CAL's

Het gebruik van Remote Desktop Services CAL's biedt veel voordelen voor je bedrijf. Deze omvatten

Schaalbaarheid

CAL's zijn schaalbaar, dus je kunt het aantal licenties uitbreiden naarmate je bedrijf groeit.

Beveiliging

Licenties zorgen voor een veilige verbinding en toegang tot bedrijfsgegevens, omdat alleen bevoegde gebruikers of apparaten toegang hebben.

Kostenefficiëntie

CAL's zijn kosteneffectief omdat je gebruikers of apparaten individueel kunt licenseren in plaats van voor allemaal te betalen.

Conclusie

Remote Desktop Services CAL's zijn essentieel als je remote desktop services gebruikt in je organisatie. Ze maken een soepel en gelicentieerd gebruik van deze diensten mogelijk en zorgen voor schaalbaarheid, beveiliging en kostenefficiëntie. Zorg ervoor dat je organisatie over de juiste licenties beschikt om juridische problemen te voorkomen terwijl je wel de vruchten plukt van deze diensten.

Categorieën