Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
VMWARE vREALIZE OPERATIES 7 ENTERPRISE
VMWARE vREALIZE OPERATIES 7 ENTERPRISE
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vREALIZE OPERATIES 7 ENTERPRISE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10533
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 12.601,90 *

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vREALIZE OPERATIES 7 ENTERPRISE"

VMware vRealize Operations 7 Enterprise is een uitgebreid operations management platform voor moderne datacenters en clouds. Het biedt geïntegreerd prestatie-, capaciteits- en configuratiebeheer voor het hele softwaregedefinieerde datacenter. vRealize Operations 7 levert geavanceerde analyses om werklasten te optimaliseren voor meer efficiëntie en snellere time to market.

vRealize Operations 7 Enterprise is ontworpen om klanten te helpen hun heterogene omgevingen gemakkelijk te beheren. Het platform levert bruikbare inzichten door de mogelijkheid om gegevens te verzamelen uit verschillende bronnen, waaronder VMware vSphere ® , Microsoft Hyper-V®, Amazon AWS, IBM SoftLayer®, OpenStack® Clouds en andere openbare Cloud aanbieders. Dankzij deze inzichten kunnen klanten problemen opsporen voordat ze de bedrijfsvoering verstoren of de service level agreements (SLA's) beïnvloeden.

Met het uitbrengen van vRealize Operations 7 Enterprise VMware zet de traditie van het leveren van innovatieve producten voort. Dit product bouwt voort op het succes van zijn voorgangers met nog meer mogelijkheden om bedrijven te helpen hun prestaties en beschikbaarheid te verbeteren.

VMware vRealize Operations 7 Enterprise is een uitgebreide operations management oplossing voor moderne datacenters en clouds. Het biedt intelligent prestatie-, capaciteits- en configuratiebeheer over de hele software-defined infrastructuur-stack. Met vRealize Operations 7 Enterprise kun je je virtuele machines (VM's), applicaties en onderliggende infrastructuur optimaliseren om de kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen.

vRealize Operations 7 Enterprise heeft een intuïtieve gebruikersinterface waarmee je gemakkelijk problemen in je omgeving kunt opsporen en oplossen. De oplossing biedt ook geavanceerde analyses die je diepe inzichten geven in de gezondheid van je VM's, applicaties, opslagapparaten, netwerken en meer. Zo kun je betere beslissingen nemen over het beheer van je infrastructuur voor optimale prestaties en efficiëntie.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vREALIZE OPERATIES 7 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vREALIZE OPERATIES 7 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.