Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Vervolledig uw licentiebehoeften voor Windows Server 2022 Datacenter met 2-Core Packages van Wiresoft! De Datacenter Edition van Windows Server 2022 is speciaal ontworpen voor gebruik in...
€ 352,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - verbeterde beveiliging voor grote netwerken Windows Server 2022 Datacenter is het nieuwe serverbesturingssysteem van Microsoft, speciaal voor grotere bedrijven. Deze versie van de...
€ 2.915,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standaard 2-Core Vul uw licentiebehoefte voor Windows Server 2022 Standard flexibel aan met de 2-Core Packages van Wiresoft! De Standard Edition van Windows Server 2022 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in...
€ 67,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard - betere beveiliging voor netwerken Windows Server 2022 Standard is het nieuwe serverbesturingssysteem van Microsoft. Het is gebaseerd op Windows 10 en biedt nog meer beveiliging en opties voor het...
€ 520,90 *

Microsoft Windows Server 2022: innovatie ontmoet beveiliging

Ontdek Windows Server 2022

Microsoft Windows Server 2022 is de nieuwste generatie van Microsofts serverbesturingssysteem en biedt state-of-the-art infrastructuuroplossingen voor organisaties van elke omvang. Het bouwt voort op de bewezen sterke punten van zijn voorgangers en integreert innovatieve technologieën om de netwerkbeveiliging, prestaties en flexibiliteit te verbeteren. Dit systeem combineert jarenlange ervaring en de nieuwste technologische ontwikkelingen om de uitdagingen van moderne IT-omgevingen aan te gaan.

Wat is nieuw in Windows Server 2022?

Windows Server 2022 introduceert nieuwe functies die zich richten op beveiliging, hybride cloudintegratie en de gebruikerservaring. Hoogtepunten zijn onder andere verbeterde gelaagde beveiliging, verbeterde hybride cloudmogelijkheden en flexibele platformopties voor applicaties en containers.

Kenmerken en voordelen van Windows Server 2022

Verbeterde beveiligingsfuncties

Beveiliging is een belangrijk aandachtspunt voor Windows Server 2022. Functies zoals Secured-core server en Advanced Threat Protection zetten een nieuwe Standard in beveiligingstechnologie voor servers.

Beveiligde kernserver

Deze beveiligingsfunctie minimaliseert de risico's van kwetsbaarheden in de firmware en geavanceerde malware-aanvallen. Door bescherming van hardware, firmware en besturingssysteem te combineren, zorgt Secured-core server ervoor dat Windows Server 2022 bestand is tegen de huidige bedreigingen.

Hybride cloud integratie

Naadloze integratie met Azure services zorgt ervoor dat Windows Server 2022 het ideale platform is voor hybride cloudomgevingen. Azure Arc maakt het mogelijk om Windows Server 2022 instances over verschillende omgevingen te beheren, waardoor de complexiteit van het beheren van multi-cloud resources wordt verminderd.

Azure Arc

Met Azure Arc kunnen gebruikers hun serverinstanties in Azure beheren, of ze nu on-premises, in de cloud of aan de edge draaien. Dit zorgt voor uniform en vereenvoudigd beheer.

Prestaties en schaalbaarheid

Windows Server 2022 is ontworpen om te voldoen aan de eisen van grote, prestatievretende werklasten en biedt uitstekende schaalbaarheid en prestaties.

Windows Containers

Door Windows Containers in Windows Server 2022 te optimaliseren, kunnen ontwikkelaars en IT-professionals profiteren van kleinere image-groottes en verbeterde prestatiekenmerken die efficiënte applicatieontwikkeling en -beheer mogelijk maken.

Toekomstbestendig met Windows Server 2022

Duurzame investering

Investeren in Windows Server 2022 betekent niet alleen de huidige IT-behoeften veiligstellen, maar je ook voorbereiden op toekomstige ontwikkelingen. Dankzij regelmatige updates en ondersteuning voor de nieuwste technologieën stelt Windows Server 2022 investeringen voor de komende jaren veilig.

Ondersteuning en updates

Microsofts inzet voor de ondersteuning van Windows Server 2022 zorgt ervoor dat gebruikers profiteren van voortdurende verbeteringen en updates die het besturingssysteem veilig en efficiënt houden.

Windows Server 2022 vertegenwoordigt een nieuw tijdperk van serverbesturingssystemen waarin prioriteit wordt gegeven aan beveiliging, prestaties en hybride cloudmogelijkheden. Deze tekst biedt een uitgebreid overzicht van de belangrijkste innovaties en voordelen die van dit besturingssysteem een solide keuze maken voor de behoeften van moderne enterprise IT.

Categorieën