Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standaard De SQL Server 2019 Standard Edition maakt deel uit van de nieuwste versie van het Relational Data Management System van Microsoft; het combineert alle belangrijke database-, rapportage- en...
€ 442,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standaard 2-Core De SQL Server 2019 Standard 2-Core editie is momenteel de meest up-to-date versie van Microsofts betrouwbare relationele dataplatform dat wereldwijd wordt gebruikt, omdat het alle momenteel...
€ 1.842,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-kern De SQL Server 2019 Enterprise 2-Core editie is momenteel de meest uitgebreide en up-to-date versie van Microsofts bewezen relationele dataplatform; het biedt alle nieuwste database-,...
€ 7.321,90 *

Inleiding tot Microsoft SQL Server 2019

Wat is Microsoft SQL Server 2019?

Microsoft SQL Server 2019 is een uitgebreide en krachtige oplossing voor gegevensbeheer waarmee organisaties van elke omvang kritische informatie kunnen opslaan, beheren en analyseren. Als geavanceerd relationeel databasemanagementsysteem (RDBMS) biedt het de technologie die nodig is om datagestuurde beslissingen te nemen en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

De kerncomponenten van SQL Server 2019

SQL Server 2019 is uitgerust met een verscheidenheid aan functies die de gegevensverwerking verbeteren, waaronder verbeterde beveiligingsmechanismen, verbeterde prestaties en beschikbaarheid en innovatieve mogelijkheden voor gegevensanalyse.

Belangrijkste kenmerken van SQL Server 2019

Groot gegevenscluster

Een opvallende functie van SQL Server 2019 is de introductie van Big Data Clusters. Deze maken het mogelijk om grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde gegevens te verwerken en te analyseren, waardoor SQL Server een uitgebreid dataplatform wordt.

Gegevensverwerking en -analyse

Met big data clusters kunnen gebruikers kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning direct in de database toepassen om geavanceerde analyses en realtime inzichten te verkrijgen.

Verbeterde beveiliging en compliance

Transparante gegevensversleuteling

De Transparent Data Encryption (TDE) uitbreiding biedt nu ook ondersteuning voor secure enclaves, waardoor gevoelige gegevens extra worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

Verbeterde prestaties

Intelligente verwerking van query's

SQL Server 2019 introduceert Intelligent Query Processing, een functie die automatisch de prestaties van databasequery's optimaliseert zonder dat handmatige tussenkomst nodig is.

Toepassingsscenario's voor SQL Server 2019

Ondersteuning voor moderne toepassingen

Ontwikkelaars profiteren van de uitgebreide mogelijkheden om moderne toepassingen te ondersteunen met SQL Server 2019, vooral door integratie met andere Microsoft-producten en -diensten zoals Azure.

Taal- en platformoverschrijdende ontwikkeling

Met ondersteuning voor talen als Python en R en de mogelijkheid om SQL Server op Linux en Docker-containers te draaien, is SQL Server 2019 een veelzijdig platform voor ontwikkelaars uit een breed scala aan omgevingen.

Bedrijfsinformatie en analyses

SQL Server 2019 verbetert de BI-mogelijkheden door de integratie van SQL Server Analysis Services, waardoor organisaties complexe gegevensanalyses kunnen uitvoeren en zinvolle rapporten kunnen maken.

Data Lake integratie

Integratie met Hadoop Data Lake stelt SQL Server 2019 in staat om big data analytics uit te voeren, waardoor een breder inzicht in bedrijfsgegevens wordt verkregen.

SQL Server 2019 biedt organisaties een robuust, schaalbaar en veilig dataplatform dat klaar is voor de uitdagingen en eisen van de hedendaagse datagestuurde wereld. Met zijn geavanceerde functies en flexibiliteit helpt het organisaties hun waarde te maximaliseren door middel van effectief gegevensbeheer.

Categorieën