Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - het meest uitgebreide besturingssysteem van Microsoft voor professionele gebruikers Met de nieuwe Windows 11 Enterprise krijgen grotere bedrijven die bijzonder hoge eisen stellen aan de veiligheid van een...
€ 130,90 *
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - het nieuwe besturingssysteem van Microsoft voor professionele gebruikers Met de nieuwe Windows 11 Pro krijgen gebruikers die bijzonder hoge eisen stellen aan een besturingssysteem, de beschikking over een veelheid aan...
€ 57,90 *

Windows 11: het nieuwste besturingssysteem

Windows 11 in één oogopslag

Windows 11 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft en heeft de wereld van pc-gebruikers stormenderhand veroverd. Deze versie brengt een heleboel nieuwe functies en verbeteringen met zich mee die de gebruikerservaring naar een hoger niveau tillen. In dit artikel nemen we Windows 11 onder de loep.

De hoogtepunten van Windows 11

Modern ontwerp

Windows 11 biedt een volledig vernieuwde gebruikersinterface met een modern ontwerp dat is afgestemd op de behoeften van gebruikers met apparaten met aanraakscherm en traditionele pc's. Het nieuwe Startmenu, de gecentreerde taakbalk en geoptimaliseerde vensterbeheerfuncties geven Windows 11 een frisse uitstraling.

Verbeterde prestaties

Met Windows 11 kunnen gebruikers profiteren van verbeterde prestatiefuncties. Ondersteuning voor DirectX 12 Ultimate en DirectStorage zorgen voor een betere game-ervaring, terwijl de verhoogde efficiëntie en snelheid het dagelijkse gebruik van het besturingssysteem aangenamer maken.

Integratie van Microsoft Teams

Microsoft Teams is naadloos geïntegreerd in Windows 11 en vereenvoudigt de samenwerking en communicatie tussen gebruikers. Videogesprekken, chatten en samenwerkingstools zijn direct in de taakbalk geïntegreerd.

Hardwarevereisten

Speciale hardwarevereisten

Windows 11 heeft ook speciale hardwarevereisten om optimaal gebruik te kunnen maken van de nieuwe functies. Dit betekent dat oudere computers mogelijk niet compatibel zijn. Controleer de minimale vereisten voordat je gaat upgraden om er zeker van te zijn dat je apparaat compatibel is.

Upgraden vanuit Windows 10

Gebruikers van Windows 10 kunnen gratis upgraden naar Windows 11 als hun hardware aan de vereisten voldoet. De upgrade biedt toegang tot de nieuwste functies en verbeteringen.

Conclusie

Windows 11 is een opwindend nieuw besturingssysteem met een modern ontwerp, verbeterde prestatiekenmerken en naadloze integratie met Microsoft Teams. Het tilt de gebruikerservaring naar een nieuw niveau, maar vereist wel specifieke hardware-eisen. Als je computer compatibel is, biedt Windows 11 een opwindende kans om het gebruik van je pc te optimaliseren en te profiteren van de nieuwste innovaties. Vergeet niet de minimale vereisten te controleren voordat je gaat upgraden.

Categorieën