Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core De SQL Server 2017 Enterprise Edition biedt grotere organisaties een krachtige nieuwere versie van Microsofts bewezen relationele dataplatform dat alle cruciale database-, rapportage- en...
€ 6.711,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise is de meest uitgebreide nieuwe versie van het betrouwbare relationele gegevensplatform van Microsoft, dat bedrijven en organisaties alle gegevensbank- en analyse- en...
€ 9.485,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core Standard SQL Server 2022 van Microsoft is de nieuwste versie van dit betrouwbare relationele gegevensplatform dat gebruikers alle noodzakelijke gegevensbank- en analyse- en rapportagefuncties...
€ 2.475,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard Standard SQL Server 2022 van Microsoft is de nieuwste versie van dit betrouwbare relationele gegevensplatform dat gebruikers alle noodzakelijke gegevensbank- en analyse- en rapportagefuncties biedt die...
€ 620,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standaard De SQL Server 2019 Standard Edition maakt deel uit van de nieuwste versie van het Relational Data Management System van Microsoft; het combineert alle belangrijke database-, rapportage- en...
€ 442,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standaard 2-Core De SQL Server 2019 Standard 2-Core editie is momenteel de meest up-to-date versie van Microsofts betrouwbare relationele dataplatform dat wereldwijd wordt gebruikt, omdat het alle momenteel...
€ 1.842,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-kern De SQL Server 2019 Enterprise 2-Core editie is momenteel de meest uitgebreide en up-to-date versie van Microsofts bewezen relationele dataplatform; het biedt alle nieuwste database-,...
€ 7.321,90 *
2 van 2

Microsoft SQL Server: De centrale pijler van modern gegevensbeheer

Overzicht van Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server is een uitgebreid, geïntegreerd gegevensbeheersysteem waarmee organisaties gegevens efficiënt kunnen opslaan, ophalen en analyseren. Als een relationeel databasebeheersysteem (RDBMS) biedt het een platform voor het beheren van databasetoepassingen op verschillende organisatieniveaus.

Het belang van SQL Server

SQL Server staat bekend om zijn prestaties, schaalbaarheid en beveiligingsfuncties. Het ondersteunt transactionele verwerking, business intelligence (BI) en analytische toepassingen in cloud-gebaseerde en on-premise omgevingen.

Belangrijkste kenmerken van Microsoft SQL Server

Prestaties en schaalbaarheid

SQL Server staat bekend om zijn hoge prestaties en ondersteunt kleine tot grote bedrijfssystemen. Het biedt geavanceerde functies zoals in-memory technologie en columnstore indexen die de verwerking van grote hoeveelheden gegevens en snelle queryreacties mogelijk maken.

Geavanceerde verwerking van query's

Dankzij Advanced Query Processing kan SQL Server complexe gegevensbewerkingen uitvoeren met optimalisaties voor de beste uitvoeringsprestaties.

Beveiliging en compliance

Microsoft hecht veel waarde aan beveiliging en SQL Server weerspiegelt dit met een verscheidenheid aan beveiligingsfuncties zoals encryptie, beveiliging op rijniveau en robuuste verificatieopties.

Functies voor gegevensbescherming

Met Transparent Data Encryption en Always Encrypted biedt SQL Server beveiligingsmechanismen die gevoelige gegevens zowel in rust als tijdens het transport beschermen.

Integratie van bedrijfsinformatie

SQL Server biedt diepgaande BI-integratie die gegevensgestuurde besluitvorming mogelijk maakt, allemaal binnen dezelfde beheeromgeving.

SQL Server rapportageservices (SSRS)

SSRS is een integraal onderdeel van SQL Server dat rapportage en analyse ondersteunt om organisaties te helpen inzicht te krijgen in hun gegevens.

SQL Server in gebruik

Flexibiliteit door verschillende edities

SQL Server is verkrijgbaar in verschillende edities, van Express voor lichte toepassingen tot Enterprise voor uitgebreide, strategische bedrijfstoepassingen.

Cloud integratie

Met de mogelijkheid om SQL Server in de cloud te gebruiken met Azure SQL, biedt Microsoft een naadloze integratie die flexibiliteit en schaalbaarheid mogelijk maakt voor organisaties van elke omvang.

Microsoft SQL Server blijft een hoeksteen in de wereld van gegevensbeheer en analyse door voortdurend innovatie aan te moedigen en tegelijkertijd een vertrouwde en betrouwbare omgeving te behouden. Deze categorietekst is ontworpen om je te helpen een beter begrip te ontwikkelen van het belang van SQL Server en hoe het je organisatie kan helpen haar gegevens te beheren.

Categorieën