Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10590
 • P73-00354
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 53,90 * € 58,90 * (8,49% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Apparaten 1x
Virtuele machines 2x
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie


Windows Server 2008 is de onmiddellijke opvolger van de 2003 versie van . "Longhorn", zoals de systeemsoftware officieus wordt genoemd, bevat niet alleen talrijke verbeteringen ten opzichte van zijn oudere voorganger, maar ook nieuwe functies die voldoen aan de huidige eisen, ook wat betreft virtualisatie. Server Microsoft Business

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2008

Windows Server 2008 is de directe opvolger van de 2003 server versie van Microsoft. "Longhorn", zoals de onofficiële naam van de systeemsoftware luidt, bevat niet alleen tal van verbeteringen ten opzichte van zijn oudere voorganger, maar ook nieuwe functies die voldoen aan de huidige zakelijke eisen, waaronder virtualisatie.

Windows Server 2008 biedt een betrouwbare basis voor het opzetten van een bedrijfsnetwerk dat veilige interfaces biedt aan de centrale server en natuurlijk veel eindapparaten integreert. De grafische gebruikersinterface maakt Windows Server eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners. Bovendien kan het besturingssysteem (OS - Operating System) worden bestuurd met muis en toetsenbord, waardoor het niet nodig is om complexe commando's te kennen.

Naast Windows Portable Devices, Point of Service voor .NET en RemoteApp, zijn de belangrijkste functies Hyper-V, waarmee complete serversystemen kunnen worden gevirtualiseerd. PowerShell, dat gebaseerd is op het .NET Framework, is nu standaard opgenomen in Server 2008 en failoverclustering is verbeterd. Ook inbegrepen is IIS 7.0, de nieuwe versie van Internet Information Services, inclusief ondersteuning voor PHP, SSL en HTML.

Windows Server 2008 is dus een efficiënt serverbesturingssysteem waarvan de verschillende edities de individuele behoeften van zowel grotere als kleinere bedrijven ondersteunen. De software biedt alle voorwaarden voor beheerders en IT-experts om de flexibiliteit en betrouwbaarheid van de eigen serverinfrastructuur te optimaliseren en tegelijkertijd een robuuste applicatie of webplatform te bieden waarop ontwikkelaars een verscheidenheid aan applicaties en diensten kunnen leveren.

Microsoft Windows Server 2008 is beschikbaar in 32-bits en 64-bits architectuur in Standard, Enterprise en Datacenter edities, waarvan de Standard verkrijgbaar is bij Wiresoft tegen een betaalbare prijs. Deze editie is speciaal ontworpen voor het gebruik door kleine en middelgrote bedrijven, zonder dat daarbij essentiële functies verloren gaan.

Belangrijkste kenmerken en optimalisaties van Microsoft Windows Server 2008 Standard

Met de functies die beschikbaar zijn in Windows Server 2008 Standard, hebben vooral bedrijven van verschillende grootte alle belangrijke, effectieve tools tot hun beschikking om een robuust serverbesturingssysteem te bouwen en te onderhouden op het gebied van beheer, bescherming en overdracht van gegevens. Naast de integratie van Windows Vista, verhogen de krachtige virtualisatietools ook de efficiëntie van het teamwerk en bieden ze meer controle over bedrijfs- en thuisnetwerken.

Hogere veiligheid met Windows Server Standard 2008

Daarom bevatWindows Server 2008 Standard ook veel nieuwe beveiligingsfuncties die de bescherming van de server en de beheerde gegevens verbeteren. Zo heeft de ingebouwde firewall in de nieuwe Remote Server Management Tools snap-in een aantal herziene policies en instellingen.

Andere beveiligingstools zijn de Read only Domain Controller, die vooral nuttig is op potentieel onveilige locaties, en de geïntegreerde NAP (Network Access Protection) voor de bescherming van de netwerktoegang. De NAP-beheersfunctie vertegenwoordigt zoiets als een quarantainesysteem voor onveilige klanten. Het is gebaseerd op NPS (Network Policy Server), die bepaalde eisen stelt aan elke client die toegang wil krijgen tot de Windows. De isolatiestrategieën DC maken het mogelijk om logische netwerken binnen de fysieke netwerken afzonderlijk aan te leggen en te beheren, zodat alleen toegang van geregistreerde cliënten kan worden toegestaan.

De BitLocker-tool is beschikbaar om gegevens te versleutelen met Server 2008. BitLocker voldoet aan de Sarbanes-Oxley en Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) eisen voor de beveiliging van bedrijfsgegevens. BitLocker codeert het hele systeem. De componenten die worden gestart voordat de kernel wordt gestart, worden beveiligd met een kernelintegriteitscontrole.

Kortom, al deze functies in Windows Server 2008 Standard zorgen voor de werking van een betrouwbaar en veilig server-besturingssysteem.

Andere noemenswaardige functies zijn onder andere:

Hyper-V voor de virtualisatie van serversystemen

Met Hyper-V for Windows Server 2008 kunnen bedrijven nu virtualiseren zonder afhankelijk te zijn van programma's van derden. De hypervisor tool maakt het mogelijk om meerdere virtuele servers op één fysieke server op te zetten. Hierdoor kan de server meerdere rollen op zich nemen die afzonderlijk kunnen worden beheerd. Hyper-V wordt beheerd via de Microsoft Management Console (MMC). In clusterbedrijf kan Hyper-V ook worden gebruikt voor live-migraties, waarbij virtuele machines tijdens het gebruik kunnen worden verplaatst.

Deze virtualisatietechniek draait op zowel x64- als x86-computers en ondersteunt Network Address Translation (NAT) en Network Access Protection (NAP). Op deze manier draagt Hyper-V ook bij aan het behoud van typische bedrijfsmiddelen zoals bedrijfskosten en stroomverbruik, die zo aanzienlijk worden gereduceerd.

Windows PowerShell

Windows Server 2008 is het eerste besturingssysteem van Microsoft dat de commandoregel-shell (commandoregel-interpreter) Windows PowerShell bevat. PowerShell is gebaseerd op het .NET Framework, versie 2.0; dit stelt een gebruiker in staat om interactief commando's uit te voeren op een opdrachtregel, vergelijkbaar met Windows Script Host, cmd.exe of Unix. Voor meer complexe shell scripts is hier ook de PowerShell Scripting Language beschikbaar.

Active Directory in Windows Server 2008

Active Directory, de mappendienst van Microsoft Windows Server voor het beheer van resources en gebruikers, is verdeeld in vijf rollen, te beginnen met de Windows Server 2008-versie:

 • Active Directory Domain Services (AD DS) als centrale component voor domein- en middelenbeheer
 • Active Directory Lightweight Directory Services (ADLDS) voor het aansluiten van diensten die informatie vereisen die in overeenstemming is met LDAP (Lightweight Directory Access Protocol)
 • Active Directory Federation Services (ADFS) voor webgebaseerde authenticatie van gebruikers buiten de AD-DS-infrastructuur
 • Active Directory Rights Management Services (ADRMS) om middelen te beschermen tegen onbevoegde gebruikers
 • Active Directory Certificate Services (ADCS) voor de levering van de openbare sleutelinfrastructuur

De vorige DCO-types in de Active Directory werden aangevuld met de Read Only Domain Controller (RODC). De RODC is alleen-lezen en heeft een verminderde functionaliteit, zodat er geen wachtwoorden worden beheerd, zodat het kan worden gebruikt als een domeincontroller, vooral in onbeveiligde gebieden.

Failover Clustering

In de Enterprise-Editie bevat Windows Server 2008 failover-clustering op de clusterknooppunten van het besturingssysteem. Het failover-cluster ondersteunt de GUID Partition Table (GPT) met maximaal 128 partities en de dynamische toevoeging van resources, wat de hoge beschikbaarheid van de server verder verbetert.

Terminaldiensten in Windows Server 2008

De Terminal Services zijn ook uitgebreid met diverse functies in Windows Server 2008. Deze omvatten ondersteuning voor meerdere monitoren en resoluties tot 1.920 × 1.200 pixels, de levering van programma's tijdens een terminalsessie via RemoteApp, Windows Portable Devices en Microsoft Point of Service voor .NET. De terminaldiensten maken ook het gelijktijdige gebruik van lokale en externe toepassingen op één computer mogelijk.

Intuïtieve gebruikersinterface

Windows Server 2008 Standard overtuigt met zijn intuïtief bruikbare desktop en de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende modi: Met de Server Manager heeft u op elk moment een overzicht van de huidige systeemstatus en kunt u deze gebruiken om centrale functies te beheren. De geïntegreerde WMI-interface biedt ook hostfuncties voor managementscripts, en met de eerder genoemde PowerShell kunt u bestaande scripts in bat- of vbs-formaat gebruiken, terwijl de Microsoft Management Console (MMC) zorgt voor snap-ins voor de verschillende managementprogramma's.

Daarnaast is het ook mogelijk om Windows Server 2008 als zogenaamde core versie te installeren; in dit geval is de grafische gebruikersinterface weggelaten en zijn alleen de meest noodzakelijke functies opgenomen. De kernversie verbruikt niet alleen minder resources, maar biedt ook een lager aanvalsoppervlak door het kleinere aantal geïnstalleerde componenten, inclusief de serverrollen.

Systeemvereisten voor Windows Server 2008 Standard

Door het toegenomen aantal functies ten opzichte van de vorige versie zijn de volgende systeemeisen hoger bij gebruik van Windows Server 2008:

 • Processor: ten minste 1 GHz (x86-processor) of 1,4 GHz (x64-processor) - aanbevolen: 2 GHz of hoger
 • Hoofdgeheugen: minstens 512 MB RAM - aanbevolen: 2 GB RAM of meer.
 • Werkgeheugen 32-bits systemen: maximaal 4 GB
 • Werkgeheugen 64-bits systemen: maximaal 32 GB
 • Harde schijf: minimaal 10 GB vrije ruimte; 40 GB aanbevolen voor volledige installatie, 10 GB is voldoende voor de installatie van de serverkern.
 • Station: DVD-ROM
 • Resolutie: Super VGA 800 × 600 of hoger

Het licentiemodel voor Windows Server 2008

De licentie van Windows Server 2008 is gebaseerd op het aantal processoren in een fysieke server waarop het besturingssysteem wordt gebruikt, zelfs virtueel. Elke serverlicentie laat de werking van de Windows Server Software 2008 Standard toe op één fysieke en één virtuele server.

De serverlicentie omvat ook beheerdersrechten voor het beheer en de levering van de functies.

Om als gebruiker toegang te krijgen tot de Windows Server Standard zijn daarom extra client-toegangslicenties (CAL's) nodig. Voor toegang via Windows Server 2008 Externe Connector gelden ook aparte regels. Alle verdere informatie over CAL's voor Windows Server 2008 vindt u op de bijbehorende Wiresoft productpagina.

Licentieverlening van Microsoft Server 2008 Standard via Wiresoft tegen bijzonder gunstige prijzen

Wiresoft biedt originele serverlicenties voor de Microsoft Server 2008 Edition Standard tegen een bijzonder gunstige eindprijs. Dit betekent dat u kunt profiteren van de voordelen van de aanschaf van een licentie van Wiresoft, niet alleen voor deze licenties, maar ook voor alle andere softwarelicenties: Alle Microsoft-softwareproducten die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn enkelvoudige licenties die door Europese bedrijven worden aangeschaft.

Bij een aankoop staat u als klant aan de absoluut veilige kant, want volgens een uitspraak van het Europese Hof van Justitie is het kopen en doorverkopen van softwareproducten, inclusief serverlicenties en toegangslicenties voor klanten, volledig legaal.

Bovendien zijn al deze licenties 100% bruikbaar, omdat we ze grondig hebben gecontroleerd op hun echtheid en bruikbaarheid.

Veel van onze klanten kunnen de voordelen van het goedkope licentieaanbod van Wiresoft bevestigen, wat wordt aangevuld met ons deskundig advies over de meest economische licentie van Windows Server in een bedrijf. Als u vragen heeft over uw individuele licentie met Microsoft Server 2008 Edition, neem dan contact met ons op:

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën