Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021 MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Microsoft PowerPoint voor Mac 2021 als één enkel kantoorprogramma Als het erom gaat inhoud op een overtuigende en levendige manier te presenteren, is Microsoft PowerPoint nog steeds het klassieke softwareprogramma voor dit doel. Met zijn...
€ 85,90 *
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016 MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Microsoft PowerPoint voor Mac 2016 als Office PowerPoint for Mac is het veelzijdige softwareprogramma van Microsoft voor Apple gebruikers om op een efficiënte manier levendige presentaties op een Mac-computer te plannen en te ontwerpen...
€ 50,90 *
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019 MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019
Microsoft PowerPoint voor Mac 2019 als één enkel Office Als het gaat om het presenteren van inhoud in de vorm van een presentatie op een overtuigende en levendige manier, is Microsoft PowerPoint nog steeds het klassieke softwareprogramma...
€ 63,90 *

Microsoft PowerPoint voor Mac: eenvoudig creatieve presentaties maken

Ontdek hoe je met Microsoft PowerPoint voor Mac prachtige presentaties kunt maken, bewerken en delen. Dit artikel geeft je een overzicht van de nieuwste functies en mogelijkheden van Microsoft PowerPoint voor Mac om je presentaties naar een hoger niveau te tillen.

Gebruikersinterface en ontwerpopties

De gebruikersinterface van Microsoft PowerPoint voor Mac is intuïtief ontworpen voor een soepele ervaring. Ontdek een verscheidenheid aan ontwerpopties om je presentaties aan te passen. Gebruik de werkbalken en menu's om inhoud eenvoudig te organiseren en op te maken.

Multimedia-elementen en animaties

Breng je presentaties tot leven door multimedia-elementen en animaties te integreren. Met Microsoft PowerPoint voor Mac kun je naadloos afbeeldingen, video's en audiobestanden invoegen. Gebruik animatie-effecten om je boodschap nog overtuigender te presenteren.

Samenwerking en cloudintegratie

Optimaliseer de samenwerking bij presentaties met de cloudintegratie van Microsoft PowerPoint voor Mac. Deel je werk in realtime met collega's en maak bewerken in samenwerkingsverband mogelijk. Automatische synchronisatie zorgt ervoor dat je altijd de laatste versie van je presentatie gebruikt.

Sjablonen en SmartArt afbeeldingen

Versnel het proces van het maken van je presentaties met het grote aantal sjablonen en SmartArt-afbeeldingen in Microsoft PowerPoint voor Mac. Kies uit een groot aantal ontwerpen om professioneel ogende dia's te maken. Gebruik SmartArt om complexe informatie op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren.

Presentatiemodus en schermopname

Gebruik de presentatiemodus van Microsoft PowerPoint voor Mac om je presentaties effectief te geven voor een publiek. Met de schermopnamefunctie kun je live demo's of uitleg direct in je presentatie integreren.

Interactieve elementen en hyperlinks

Verhoog de interactiviteit van je presentaties door hyperlinks en interactieve elementen te integreren. Koppel dia's of externe inhoud om naadloze navigatie te garanderen. Microsoft PowerPoint voor Mac geeft je de tools om je publiek actief te betrekken.

Updates en ondersteuning

Houd Microsoft PowerPoint voor Mac up-to-date met de nieuwste updates. De regelmatige updates verbeteren niet alleen de prestaties, maar brengen ook nieuwe functies en beveiligingsverbeteringen. Als je vragen of problemen hebt, staat de Microsoft Helpdesk klaar om je snel en efficiënt te helpen.

Over het algemeen biedt Microsoft PowerPoint voor Mac een uitgebreide oplossing voor het maken van professionele presentaties. Met een gebruiksvriendelijke interface, creatieve ontwerpopties en moderne functies is het de ideale applicatie voor Mac-gebruikers die hun ideeën effectief willen presenteren.

Categorieën