Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10532FB
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 11,00 *

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


MS Office 2021 Standard voor Mac is momenteel de nieuwste editie van de beproefde Microsoft Office-software voor Apple-computers, die ook als download beschikbaar is. Gebruikers profiteren zo opnieuw van de veelzijdige reeks afzonderlijke programma's die vrijwel elk taakgebied van een modern kantoor bestrijken en die ook onderling compatibel zijn, voor toegankelijk productief werken - niet alleen, maar vooral in teamverband: met Word voor het maken van tekst voor verschillende gebieden, Excel voor complexe berekeningen in spreadsheetformaat, PowerPoint voor informatieve, interactieve presentaties en Outlook voor uitgebreide communicatie en taakplanning. Deze worden aangevuld met OneNote, de app voor het organiseren van notities, evenals de cloudopslag OneDrive voor het online beschikbaar stellen van gegevens, en waarschijnlijk ook weer met Microsoft Teams, dat Skype vervangt.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"

 

VOOR LEERLINGEN, STUDENTEN & STAGIAIRS!
TIJDELIJKE AANBIEDING VOOR UNIVERSITEITEN!
*Voor dit product is geen referentie vereist

 

Microsoft Office Standard 2021 voor Mac - GEEN ABONNEMENT! PERMANENTE LICENTIE!

MS Office 2021 Standard voor Mac is momenteel de nieuwste editie van de beproefde Microsoft office software voor Apple computers, die ook als download beschikbaar is. Gebruikers profiteren dus opnieuw van de veelzijdige reeks afzonderlijke programma's die vrijwel elk taakgebied van een modern kantoor bestrijken, en die ook onderling compatibel zijn, voor drempelvrij productief werken - niet alleen alleen, maar vooral in Team: met Word voor tekstcreatie voor verschillende gebieden, Excel voor complexe berekeningen in spreadsheetformaat, PowerPoint voor informatieve, interactieve presentaties en Outlook voor uitgebreide communicatie en taakplanning. Deze worden aangevuld met OneNote, de app voor het organiseren van notities, evenals met de Cloud opslag OneDrive voor het online beschikbaar stellen van gegevens, en waarschijnlijk weer met Microsoft Teams, dat Skype vervangt.

Als bijzondere eigenschap ten opzichte van de vorige versie van Office 2021 Standard voor Mac kan de nieuwe Office software ook worden gebruikt op Mac computers die al zijn uitgerust met de nieuwe Apple Silicon processoren. Natuurlijk kan het ook nog steeds gebruikt worden op Intel-gebaseerde Macs.

Profiteer van de tweedehands software aanbieding van Wiresoft om de nieuwe Office 2021 Standard voor Mac complete versie als download en zonder abonnementsverplichting te kopen voor een lagere prijs dan in de reguliere softwarehandel!

Wat is er nieuw in MS Office 2021 Standard voor Mac?

Alle in de suite opgenomen apps zijn technisch up to date, wat natuurlijk ook tot uiting komt in de herziene vormgeving, hoewel de vertrouwde menustructuur behouden is gebleven. Daarnaast is de aandacht voor samenwerking in Team - ook in Cloud - verder versterkt. Met de nieuwe editie Office blijft ook MacUser profiteren van de populaire, krachtige hulpmiddelen - voor efficiënt kantoorwerk in de dagelijkse routine van Business.

Hoewel nog niet alle nieuwe mogelijkheden van Office 2021 Standard voor Mac bekend zijn, heeft Microsoft diverse details over de afzonderlijke programma's bekendgemaakt:

 • Word 2021: De XLOOKUP line focus functie vermindert afleidingen, Word-User waardoor het gemakkelijker wordt om een document nauwkeurig regel voor regel te controleren.
 • Excel 2021: Ook hier is de functie XLOOKUP beschikbaar om gemakkelijker inhoud in een tabel of Excel werkblad te vinden of te controleren. Daarnaast is er verbeterde ondersteuning voor dynamische matrices in spreadsheets - met de nieuwe matrixfuncties FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE en XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Presentaties kunnen nu worden aangevuld met een vooraf opgenomen stemcommentaar, waardoor de toepassingsmogelijkheden en de informatie-inhoud worden uitgebreid.
 • Outlook: E-mailteksten kunnen in meer dan 70 talen worden vertaald.

Verdere functies in Office 2021 Standard voor Mac

De huidige Standard editie van Office 2021 voor Mac-User biedt naast de bovengenoemde toevoegingen aan de afzonderlijke programma's nog een aantal andere uitbreidingen en verbeteringen, die vaak programma-overschrijdend zijn en dus een efficiëntere gebruikerservaring bieden.

Gereedschap uit de vrije hand in Word, Excel en PowerPoint 

Het gereedschap voor vrije hand in de programma's Office Word , Excel en PowerPoint biedt gebruikers een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van tekeningen en schetsen uit de vrije hand en van diagrammen en formules - afhankelijk van de functionaliteit van het eindapparaat kunnen gebruikers in een document tekenen met een pen op een tablet, hun vinger op een touchscreen of met de muis op een stand-alone apparaat of laptop - en deze vervolgens verder bewerken met een reeks effecten en gereedschappen. Office 2021 Standard voor Mac biedt hiervoor ook nieuwe lasso- en gumgereedschappen. Zelfs Office-vreemde bestandsformaten zoals ODF kunnen worden geopend en bewerkt.

Uitgebreid geïntegreerd PDF-beheer

De nieuwe Office kan nu ook PDF-bestanden zonder Adobe Reader weergeven en staat commentaar toe. Formulieren kunnen ook ingevuld en digitaal ondertekend worden. Met de verbeterde beveiliging en het autorisatiebeheer zijn bestanden ook beter beschermd tegen onbevoegde toegang.

Teamwerk met OneDrive

OneDrive is het praktische hulpmiddel voor het werken aan projecten op Team. Gebruikers bewerken samen documenten, spreadsheets en dia's die zijn opgeslagen in Microsoft OneDrive - op kantoor, op Home-Office of onderweg tegelijkertijd in MobiDrive Cloud. Bestaande Google Drive, OneDrive en Dropbox accounts kunnen ook via OneDrive worden gekoppeld aan Office voor Mac. Uitgebreide beheermogelijkheden voor het toekennen van toegangs- en wijzigingsrechten zorgen ervoor dat kritieke gegevens en informatie beschermd blijven tegen ongeautoriseerde toegang, zelfs op Cloud.

Toegankelijkheid in Office programma's

Toegankelijkheid is een integraal onderdeel geworden van ondersteund computerwerk - zowel voor auteurs als voor lezers van documenten en e-mails. Word zowel in Office 2021 Standard voor Mac, Excel, PowerPoint als in OneNote wordt een geoptimaliseerde toegankelijkheidscontrole aangeboden, die het begrip van documenten vergemakkelijkt en zo de samenwerking met andere gebruikers verbetert.

Dit omvat ondersteuning voor internationaal geldende normen bij het opstellen, alsmede praktische suggesties voor het structureren en presenteren van teksten. Door de functie "Toegankelijkheid controleren" te activeren, wordt in het betreffende programma een lijst met waarschuwingen of fouten getoond, aangevuld met tips en aanbevelingen voor verbetering. Bij het plannen van afspraken met Business partners op andere locaties kan de weergave van de tijdzone voor internationale ontvangers in Outlook ervoor zorgen dat ze ook aanwezig zijn.

Gebruikers van Office 2021 Standard voor Mac profiteren ook van de vele opties om het werk te vergemakkelijken: het onderdeel "Gebruiksgemak" bevat een grote selectie geluiden met "Geef feedback met geluid" om audio-aanwijzingen te activeren. Voor een betere concentratie bevat Word in Office 2021 Standard voor Mac ook donkergrijze en zwarte thema's: door een subtielere achtergrond te kiezen kun je afleiding verminderen en je beter concentreren op taken; en door Text-to-Speech te activeren kun je tijdens het werk en onderweg inhoud van documenten en e-mails hardop voorlezen.

Speciale functies in Office 2021 Standard voor Mac voor admins

Naast de pure voordelen voor gebruikers zal de editie Office 2021 Standard voor Mac vermoedelijk weer praktische functies voor systeembeheerders bieden, die ook al in de vorige versie beschikbaar waren, om het beheer van gebruikers te vergemakkelijken en tegelijkertijd een hogere beveiliging te bieden:

 • Met GPO of Group Policy Object hebben admins effectief groepsbeleid tot hun beschikking om Office te beveiligen via ADMX sjablonen, deze bieden verbeterde beveiliging bij het controleren van updates en ook macro's in documenten.
 • Bovendien bevat de updatecontrole zelf opties voor het activeren van functie- en functie-updates en voor beveiligingsrelevante kwaliteitsupdates zoals patches en hotfixes: belangrijke functie-updates kunnen bijvoorbeeld worden genegeerd, en essentiële updates kunnen tot 5 weken worden uitgesteld.
 • Door gebruik te maken van de Terminal Services of Remote Desktop Services geleverd in Office voor Mac, kan de software ook gebruikt worden op een oudere Mac.

Alle afzonderlijke programma's van MS Office 2021 Standard voor Mac in één oogopslag

Met de Standard Editie van Microsoft Office 2021 voor Mac hebben gebruikers van Apple apparaten weer toegang tot de klassieke, onmisbare Office programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook, die als geen andere kantoorsoftware indruk maken met hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden:

 • Word 2021 bevat alles voor het professioneel maken van tekstdocumenten voor vele doeleinden - praktische hulpmiddelen zoals de "Check" functie vergemakkelijken het juiste gebruik of begrip van vreemde woorden direct in een document, en Microsoft Academic Search vergemakkelijkt het correct citeren.
 • Excel 2021 biedt nog meer mogelijkheden om bijvoorbeeld kaart- en trechterdiagrammen te illustreren met de uitbreidingen PowerPivot en PowerQuery, inclusief synchrone samenwerking in real time op Excel bladen en werkbladen. Data Loss Protection beschermt vertrouwelijke gegevens in overeenstemming met de EU-voorschriften voor gegevensbescherming.
 • PowerPoint met elke nieuwe editie biedt2021 meer interessante visuele effecten om presentaties tot leven te brengen, waaronder animaties zoals zooms en morphing transitions, en nieuwe pictogrammen, SVG vectorbestanden en 3D-modellen om inhoud te visualiseren. De highlighter bekend van Word kan hiervoor ook gebruikt worden in PowerPoint.
 • Outlook 2021 sorteert betrouwbaar de dagelijkse stroom e-mails in bedrijven met intelligente tools die e-mails automatisch sorteren op belangrijkheid en relevantie. De tekst-naar-spraak functie, die berichten voorleest, bespaart tijd. Ook in Outlook beschermt Data Loss Protection kritische gegevens in bijlagen tegen verzending en toegang door onbevoegden

Systeemvereisten voor installatie en gebruik van MS Office 2021 Standard voor Mac

Hieronder vind je informatie over de bekende systeemeisen en toepasselijke gebruiksvoorwaarden die van toepassing zijn op de nieuwe editie van MS Office 2021 Standard voor Mac. Mogelijk moet je ook aanvullende instructies volgen voor gebruik na de officiële release.

Hardware-eisen voor MS Office 2021 Standard voor Mac

Office 2021 Standard voor Mac is de versie van de Microsoft Office suite die ook draait op Mac computers met de nieuwe Apple Silicon processor. Het kan echter ook gebruikt worden op Macs met Intel-processoren. De vorige 32-bits versie is niet langer beschikbaar, zodat de software alleen kan worden geïnstalleerd op 64-bits gebaseerde apparaten. Al met al moet aan de volgende minimumeisen worden voldaan:

 • Besturingssystemen: Office voor Mac 2021 wordt ondersteund door de drie meest actuele versies van macOS. Momenteel zijn dat Monterey, Big Sur en Catalina; ondersteuning voor Mojave wordt naar verwachting stopgezet of niet meer bijgewerkt
 • Processor: Intel-processor of Apple Silicon-processor
 • Harde schijf: 10 GB
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: DirectX 9 of hoger
 • Schermresolutie: 1.024 x 768 pixels

Licenties van Microsoft Office 2021 Standard voor Mac

Eén licentie van de Standard editie van Microsoft Office 2021 voor Mac geeft je het recht om de software op één Apple apparaat te gebruiken. Dit kan ook de installatie omvatten van een softwarekopie op een netwerkserver om deze te gebruiken Remote of via Virtual Desktop Infrastructure met een eindapparaat met een overeenkomstige licentie.

Koop MS Office 2021 Standard voor Mac op Wiresoft goedkoper dan tweedehands software

Waarom meer geld uitgeven als je de huidige Office 2021 Standard editie voor Mac nu als gebruikte software kunt kopen? Op Wiresoft profiteer je van de aanzienlijk lagere prijzen voor originele Microsoft software - met onmiddellijke download en al deze voordelen:

 • Gebruik één licentie - zonder abonnementsverplichting
 • Complete Office suite inclusief alle programma's
 • Volledige functionaliteit van alle Office programma's - Wiresoft gebruikte software is volledig functioneel, zonder tijdsbeperking
 • Legaal gebruik van gebruikte Microsoft software - bevestigd door rechterlijke uitspraken in de EU

Heb je vragen over de huidige Microsoft Office 2021 Standard-Edition for Mac over de andere Microsoft of over andere gebruikte software? Neem dan gewoon contact met ons op in de chat, per telefoon of per e-mail.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.