Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 HOME AND BUSINESS

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 HOME AND BUSINESS

€ 169,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office Mac 2019 Home and Business - de bewezen software voor zakelijke gebruikers...meer
Productinformatie "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 HOME AND BUSINESS"

Microsoft Office Mac 2019 Home and Business - de bewezen software voor zakelijke gebruikers

Office 2019 voor macOs is de nieuwste versie van Microsofts beproefde software voor productief werken - met de krachtige, veelzijdige programma's voor het maken en ontwerpen van teksten, complexe berekeningen en heldere presentaties en de veilige communicatie daarvan, zowel intern met medewerkers als extern met zakelijke partners.

De Home and Business Edition van Office 2019 voor Mac biedt een breed portfolio aan gebruiksvriendelijke functies en mogelijkheden om alle typische taken in het dagelijkse kantoorleven efficiënt uit te voeren.

Gebruik de uitgebreide hulpmiddelen in Word om professionele teksten op te stellen, maak zinvolle tabellen met Excel en gebruik PowerPoint met zijn vele mogelijkheden om uw resultaten te illustreren en te presenteren.

In Office voor Mac is de bijzonder praktische functie uit de vrije hand ook in deze drie programma's beschikbaar. Hiermee kunt u diagrammen en formules rechtstreeks in een document invoegen, hetzij met een tabletpen, hetzij met de muis of de vinger.

De geoptimaliseerde toegankelijkheidscontrole - beschikbaar in Word, Excel, PowerPoint en OneNote - vergemakkelijkt de begrijpelijkheid van documenten voor alle betrokkenen door middel van praktische suggesties en verbetert zo de samenwerking. En met uw persoonlijke digitale notitieboek OneNote legt u uw ideeën meteen vast om ze direct in de desbetreffende programma's te gebruiken.

Bovendien organiseert u met Outlook het beheer van het dagelijkse aantal e-mails nog efficiënter, voor een snellere en betere communicatie met uw zakenpartners en collega's.

Beproefde functies zoals gegevensverliespreventie beschermen tegen het verlies van belangrijke gegevens, aangevuld met uitgebreide veiligheidsvoorzieningen waarmee u individuele toegangsrechten aan documenten kunt toekennen en die ook voldoen aan de geldende gegevensbeschermingsvoorschriften van de EU.

Met de aankoop van het Office-pakket van de huidige Home and Business Edition 2019 voor Mac krijgt u dus alles wat u nodig hebt voor professioneel, gezamenlijk werken aan documenten en de uitwisseling ervan - vooral in de cloud - uit één hand. Alle inbegrepen Office-programma's zijn ook beschikbaar als Office Web Apps voor mobiel gebruik via iPhone.

De Office Mac 2019 Home and Business Edition kan bij Wiresoft in de softwareshop als bijzonder voordelige enkele licentie worden gekocht! Het volgende gedetailleerde overzicht beschrijft alle voordelen die u krijgt wanneer u Microsoft Office Mac 2019 Home and Business koopt.

Nog meer uitgebreide gebruiksvriendelijkheid in Office Mac 2019 Home and Business

In de Home- en Business-editie overtuigt de 2019 Office-suite voor macOS niet alleen met nieuwe programmafuncties, maar ook met een optimalisatie van de tot nu toe vertrouwde functies, die bijdragen aan een nog grotere gebruiksvriendelijkheid. Toegankelijkheid is een topprioriteit in Office 2019 voor Mac - zowel voor de gebruiker als voor de geadresseerden en samenwerkers van documenten.

Als gebruiker van Office Home and Business 2019 voor Mac profiteert u zelf van de extra opties die voor u beschikbaar zijn, bijvoorbeeld in het gedeelte "Gebruiksgemak": Hiertoe behoren opties voor geluidssignalen, met een breed scala aan tonen onder "Feedback geven met geluid". Word in Office Mac 2019 biedt hiervoor subtielere achtergronden met de donkere thema's Donkergrijs en Zwart, waarmee je nog geconcentreerder kunt werken, evenals een tekst-naar-spraakfunctie om inhoud voor te laten lezen terwijl je werkt of onderweg bent.

Zoals reeds vermeld, biedt het freehand-gereedschap voor Word, Excel en PowerPoint een hele reeks mogelijkheden om uw tekeningen en schetsen uit de vrije hand en in meerdere kleuren, inclusief diverse effecten, rechtstreeks in een document in te voegen - afhankelijk van het eindapparaat met een pen (tablet), vinger (touchscreen) of zelfs met de muis (desktop-pc). Zo kunt u zinvolle diagrammen en formules maken die uw eigen ideeën perfect weergeven.

Om de leesbaarheid van uw documenten voor medewerkers en externe geadresseerden te vergroten, zijn in alle programma's functies beschikbaar om de toegankelijkheid te optimaliseren. Naast steun voor internationaal geldende normen bevat dit ook praktische suggesties voor het ontwerp. Wanneer u op het tabblad "Toegankelijkheid controleren" klikt, toont het desbetreffende programma u een lijst van fouten en waarschuwingen, alsook tips en aanbevelingen om ze te corrigeren of te elimineren. Wanneer u via Outlook verzendt naar internationale ontvangers, kunt u te weten komen of zij op dat moment aanwezig zijn door onder meer de tijdzone weer te geven.

Om de gezamenlijke verwerking van documenten en bestanden door meerdere medewerkers toegankelijker te maken, is de Microsoft clouddienst OneDrive beschikbaar in Office 2019 voor Mac; hiermee is gelijktijdige toegang tot gegevens inclusief de actualisering ervan in realtime vanaf elke locatie mogelijk. Uitgebreide toegangs- en wijzigingsrechten zorgen ervoor dat zelfs kritieke gegevens en informatie veilig via de cloud kunnen worden uitgewisseld.

Een overzicht van andere vernieuwingen in de 2019 Office-programma's voor Mac

In Office Mac 2019 Home and Business zijn er naast de reeds genoemde optimalisaties ook een aantal nieuwe functies in de programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook:

 • Word 2019 vergemakkelijkt het maken van teksten met een aantal praktische hulpmiddelen, zoals de functie "Review", waarmee vreemde woorden of uitdrukkingen in vreemde talen onmiddellijk kunnen worden opgezocht zonder dat de gebruiker een browservenster hoeft te openen. De onderzoeksfunctie stelt hen ook in staat onderwerpen te onderzoeken, en Microsoft Academic Search is ook beschikbaar voor dit doel. Dit vergemakkelijkt ook het correct citeren.
 • Excel 2019 biedt nu ook real-time samenwerking, waarmee gebruikers synchroon aan spreadsheetdocumenten kunnen werken. Bovendien zijn nieuwe illustratiemogelijkheden beschikbaar in de vorm van kaart- en trechterdiagrammen. Excel biedt nu ook PowerPivot en PowerQuery extensies. Ook nieuw in Excel is de integratie van Data Loss Protection voor het opsporen van vertrouwelijke gegevens, zoals kredietkaartnummers en dergelijke, en het aaneenschakelen van teksten.
 • PowerPoint 2019 biedt nieuwe visuele effecten voor het animeren van presentaties: Zooms en morphing overgangen verhogen de dynamiek van de opeenvolging van dia's. Voorts zijn nieuwe iconen, SVG-vectorbestanden en 3D-modellen beschikbaar ter illustratie, die ook kunnen worden bewerkt. Om tekstpassages te markeren, kan de tekstmarkeerder die eerder bekend was uit Word ook in PowerPoint worden gebruikt.
 • Outlook 2019 bevat nieuwe praktische functies om e-mails te beheren: Zo is er een intelligent hulpmiddel dat e-mails automatisch sorteert op basis van hun belang en relevantie, en met de tekst-naar-spraakfunctie kunnen ze ook worden voorgelezen, wat bijzonder praktisch is bij gebruik via de iPhone. Bovendien zorgt de beproefde Data Loss Protection - DLP ervoor dat kritieke gegevens worden beschermd tegen toegang door onbevoegden.

Andere exclusieve functies in Office Mac 2019 Home and Business

Kopers van Office Home and Business Edition voor Mac 2019 krijgen toegang tot een aantal extra functies, naast de reeds genoemde, die het beheer of de controle gemakkelijker maken voor met name beheerders, terwijl ze ook een verbeterde beveiliging bieden.

Groepsbeleid - met richtlijnen voor betere beveiliging

Het zogeheten Group Policy Object - GPO - biedt admins effectieve groepsbeleidsregels waarmee Office 2019 voor Mac via ADMX-sjablonen kan worden beveiligd, onder meer bij het regelen van updates, maar ook van macro's in documenten, voor een sterkere beveiliging.

Office Mac 2019 Home and Business gebruiken met Terminal Services / Remote Desktop Services

De Office Mac 2019 Home and Business-editie bevat de optie om alle programma's via een Terminal- of Remote Desktop-server te gebruiken, waardoor oudere Macs dit ook kunnen.

Telemetrie App

De Telemetrie-app is standaard ingeschakeld op de Mac in Office Home and Business 2019 en is een hulpmiddel om de gebruikerservaring te verbeteren. Telemetrie zendt technische gegevens (telemetriegegevens) over het gebruikte besturingssysteem naar Microsoft.

Updatecontrole voor kantoor

Het updatebeheer biedt verschillende mogelijkheden voor activering in het kader van functie- of feature-updates, alsmede voor veiligheidsrelevante kwaliteitsupdates (patches en hotfixes): Updates van minder belangrijke functies, bijvoorbeeld, kunnen worden genegeerd, terwijl essentiële updates tot 5 weken kunnen worden uitgesteld.

Algemene systeemvereisten voor Microsoft Office Mac 2019 Home and Business

De onderstaande systeemvereisten zijn van toepassing op de MS Office Mac 2019 Home and Business , evenals op alle andere Mac-edities. Er kunnen ook aanvullende vereisten van toepassing zijn.

 • Besturingssysteem: een versie van de drie meest recente en bijgewerkte macOS-besturingssystemen (Big Sur, Catalina, Mojave of High Sierra) 
 • Bewerker: Intel
 • Geheugen: ten minste 4 GB RAM
 • Harde schijf: ten minste 10 GB beschikbare ruimte in HFS+ (macOS Extended) of APFS-formaat
 • Schermresolutie: 1.280 x 800 pixels

Waar moet ik rekening mee houden bij de installatie van Office Mac 2019 Home and Business?

Aangezien Apple 64-bit standaard ondersteunt sinds macOS 10.5, wordt het aanbevolen om deze versie te gebruiken. De Office-software wordt uitsluitend geïnstalleerd met het Click2Run-installatieprogramma ("klik-en-sluit-bestand").

Wat zijn de licentievoorwaarden voor Microsoft Office Mac 2019 Home and Business?

De Home and Business editie van Microsoft Office Mac 2019 is gelicentieerd voor een zeer specifiek eindapparaat - desktop PC, laptop enz. Het omvat ook de installatie van een kopie op een netwerkserver om deze op afstand of via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) te gebruiken met het eindapparaat dat voor dit doel over een licentie beschikt. De installatie van de overeenkomstige Microsoft-software is een eerste vereiste.

Koop Microsoft Office Mac 2019 Home and Business tegen een lage prijs in de Wiresoft Software Shop

De Microsoft Office 2019 Home and Business Edition voor Mac is ook verkrijgbaar bij Wiresoft als een enkele licentie tegen een bijzonder lage prijs - inclusief deze voordelen:

 • Onmiddellijk nadat de betaling is voltooid, is uw enkele licentie van Office Mac 2019 Home and Business beschikbaar als een Electronic Software Download (ESD) voor installatie op uw Mac.
 • De Microsoft Office Mac 2019 Home and Business licentie die u in de Wiresoft Shop koopt, is een enkele licentie.
 • Voor alle beschikbare Microsoft Office-licenties ontvangt u van Wiresoft een softwareproduct dat uitsluitend voor uw eigen gebruik bestemd is.
 • De oorspronkelijk geïnstalleerde software van de eerste gebruiker werd bij de verkoop aan Wiresoft gewist, zodat de overeenkomstige Office-licentie weer 100% vrij en bruikbaar is.
 • Al deze individuele licenties zijn grondig gecontroleerd door Wiresoft op absolute bruikbaarheid voor de verkoop.
 • Als serieuze softwarehandelaar biedt Wiresoft geen testversies aan die slechts voor een beperkte periode geldig zijn of die alleen met beperkingen kunnen worden gebruikt.
 • Bij elkeaankoop van een -licentie bij Wiresoft kunt u er volledig zeker van zijn dat u een origineel Microsoft-product koopt - in overeenstemming met alle wettelijke vereisten.

Als u vragen hebt over de aanschaf van Microsoft Office Mac 2019 Home and Business, kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 HOME AND BUSINESS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken