Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 HOME AND BUSINESS

MICROSOFT OFFICE MAC 2016 HOME AND BUSINESS

€ 129,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office 2016 Home and Business voor Mac - efficiënte kantoor- en bedrijfssoftware...meer
Productinformatie "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 HOME AND BUSINESS"

Microsoft Office 2016 Home and Business voor Mac - efficiënte kantoor- en bedrijfssoftware

Het uitgebreide Microsoft-softwarepakket Office 2016 is ook beschikbaar voor de Mac. De Home en Business editie bevat de beproefde programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. In de Mac-versie biedt MS Office 2016 een grondige herziening van de vorige componenten, met een geoptimaliseerde aanpassing aan OS X, terwijl de van Windows bekende gebruikersinterface met zijn typische lay-out behouden blijft. Gebruikers kunnen teksten schrijven, berekeningen maken, presentaties ontwerpen, e-mails beheren en notities verwerken zoals gebruikelijk, zonder dat ze daarvoor de vertrouwde functies van het Mac-systeem hoeven te missen. De toetsenbordsnelkoppelingen die bekend zijn van de Windows-versie zijn ook overgenomen in Microsoft Office 2016 voor Mac , wat een bijzondere opluchting is voor gebruikers die schakelen tussen de twee besturingssystemen.

Met name de compatibiliteit tussen documenten die onder Windows zijn gemaakt en documenten die onder OS X zijn gemaakt, is in Office 2016 Mac geoptimaliseerd door een grotere uniformiteit in de presentatie. Dit biedt een bijzonder voordeel bij het samenwerken en delen van documenten, niet alleen tussen Windows- en Mac-gebruikers, maar ook in de cloud - waar Office de voorkeur geeft aan de Microsoft-cloud OneDrive.

De Mac-versie van MS Office 2016 Home and Business verschilt niettemin op een paar punten van de Windows-versie: de programma's Microsoft Publisher en Microsoft Access zijn niet opgenomen in Office voor Mac 2016; ook de twee nieuwe functies "Intelligent Search" - "Insights" - evenals "Wat zou u willen doen?" ontbreken - "Vertel het me" - en de nieuw toegevoegde grafiektypes in Word, Excel en PowerPoint.

Toch zijn er ook veel praktische verbeteringen in de programma's die beschikbaar zijn in Office voor Mac 2016, evenals nieuwe interessante functies om moeiteloos alle taken aan te kunnen die zich aandienen.

Microsoft Office 2016 voor Mac is verkrijgbaar in de Wiresoft Software Shop als een laaggeprijsde enkele licentie voor de Home en Business editie. Hieronder vindt u een overzicht van alle voordelen die Office 2016 voor Mac biedt bij aankoop.

Nieuwe functies in de afzonderlijke toepassingen van Office 2016 voor Mac

Veel nieuwe functies in Office 2016 voor Mac zijn ook beschikbaar in de drie afzonderlijke programma's Excel, Word en PowerPoint, waardoor het werken aan documenten tussen programma's wordt ondersteund.

Vereenvoudigd delen van documenten

Om documenten nog gemakkelijker te delen, klikken gebruikers gewoon op de betreffende knop "Delen" in het lint. Rechten voor lezen en bewerken kunnen ook individueel worden toegewezen.

Verbeterde versiegeschiedenis van documenten

Wanneer u met meerdere collega's aan een document werkt, is het belangrijk dat oudere versies van het document beschikbaar blijven. Met behulp van de functie "Versiegeschiedenis" kunnen deze niet alleen onmiddellijk worden weergegeven, maar kunnen ook de overeenkomstige toestanden worden hersteld om ze verder te gebruiken.

OneDrive-integratie ook voor Mac

De integratie van OneDrive in Office 2016 voor Mac kan nu ook worden gebruikt door Mac-gebruikers en zo toegang krijgen tot een Office-document dat is opgeslagen op OneDrive vanaf elk geschikt eindapparaat, ongeacht de locatie. Hierdoor is het niet meer nodig ze lokaal op een PC of dergelijke of op een USB-stick op te slaan, zoals vroeger het geval was.

Bescherming tegen gegevensverlies (DLP)

Via OneDrive is de DLP-functie ook beschikbaar in Office 2016 voor Mac voor Word-, Excel- en PowerPoint-documenten. Met name beheerders kunnen DLP gebruiken om centraal beleidsregels op te stellen en te beheren die richtlijnen en kennisgevingen voor gegevensbeveiliging instellen bij het maken en delen van documenten met andere gebruikers en deze weergeven zodra de app een mogelijk risico detecteert.

Afzonderlijke functies in Office 2016 voor Mac-toepassingen

Naast deze nieuwe functies die samen beschikbaar zijn in Word, Excel en PowerPoint, heeft Office 2016 voor Mac ook diverse nieuwe functies en verbeteringen voor de andere afzonderlijke programma's die beschikbaar zijn in de Home- en Business-editie:

Nieuwe Word-functies in Office 2016 voor Mac

Met name de volgende functies maken het voor meerdere gebruikers gemakkelijker om samen aan een Word-document te werken:

 • Realtime invoer: Als meerdere gebruikers aan hetzelfde Word-document werken, kan met realtime invoer worden aangegeven waar elke individuele gebruiker op dat moment wijzigingen aanbrengt, die dan onmiddellijk kunnen worden gevolgd of gecontroleerd.
 • Commentaarfunctie: Met de verbeterde commentaarfunctie is tekstbewerking in Word 2016 nu veel overzichtelijker en efficiënter, omdat een Word-document nu alle opmerkingen van de verschillende deelnemers bevat; bovendien kunnen deze ook direct worden beantwoord, zodat het niet meer nodig is om een extra e-mail te schrijven.
 • Opslaan in een vastgepinde map: Een Word-document kan nu visueel worden vastgepind in de relevante map, zodat elke gebruiker het document en de documenten die het bevat sneller en gemakkelijker kan openen via een springlijst (jumplist).
 • PDF in Word: Om de inhoud van een PDF naar Word over te zetten, is het in Word voor Office 2016 voor Mac niet langer nodig om - soms moeizaam - te kopiëren en te plakken: het is voldoende om de PDF rechtstreeks met Word te openen om niet alleen de tekst, maar ook alle grafische elementen over te nemen. Deze en kunnen nu vrij worden bewerkt in Word. Als het Word-document opnieuw beschikbaar moet zijn als PDF, kan het ook opnieuw in dit formaat worden opgeslagen.

Nieuwe Excel-functies in Office 2016 voor Mac

Excel 2016 voor Mac bevat de volgende verbeteringen aan bestaande functies, evenals nieuwe tools:

 • PROGNOSE.ETS: Met de PROGNOSE.ETS-functie kunnen tijdreeksen in gegevens worden geëxtrapoleerd door middel van exponentiële afvlakking met behulp van het ETS-algoritme (Exponential Smoothing) dat door de gebruikers is vastgesteld. De functie wordt gebruikt om alternatieve kortetermijnprognoses te genereren, die ook beschikbaar kunnen worden gesteld als een zogenaamd prognoseblad.
 • LET-functie: Met LET is het nu mogelijk om afzonderlijke bereiken binnen een formule een naam te geven; dit verbetert niet alleen de rekenkracht, maar ook de leesbaarheid en de combineerbaarheid in Excel.
 • Weergavefilter: Vooral wanneer samen aan een Excel-document wordt gewerkt, is het vaak belangrijk om alleen bepaalde weergaven te kunnen weergeven - bijvoorbeeld uw eigen weergaven, om een beter overzicht te krijgen. Via de filterweergave kunnen de sorteringen en filters van andere gebruikers nu worden verborgen.

Nieuwe Outlook-functies in Office 2016 voor Mac

Mac-gebruikers die graag Outlook gebruiken om e-mails en afspraken te organiseren, zullen de volgende nieuwe functies zeker op prijs stellen; deze sorteren niet alleen de dagelijkse stroom e-mails, maar maken het ook veel gemakkelijker om inhoud en documenten terug te vinden.

 • Overzicht van bestandsbijlagen: Als een e-mail moet worden verzonden met een bestandsbijlage, geeft Outlook 2016 voor Mac alle recent gebruikte documenten overzichtelijk weer in een lijst.
 • Documenten delen: Mac-gebruikers van OneDrive kunnen eenvoudig documenten delen met anderen, inclusief de individuele configuratie van deelrechten voor lezen en bewerken, enz.
 • Clutter functie: Dit hulpmiddel is een belangrijke hulp om grote hoeveelheden e-mails te sorteren en zo het kaf van het koren te scheiden: Het sorteert onbelangrijke e-mails automatisch in hun eigen map en stuurt dagelijks een overzicht van de daar opgeslagen e-mails via Outlook, zodat ze niet over het hoofd worden gezien.
 • Vereenvoudigd zoeken: Om de huidige map of mailbox te wijzigen bij het zoeken naar inhoud, wijzigt u gewoon de zoekopdracht via de vervolgkeuzelijst "Nieuw zoekgebied".

Nieuwe PowerPoint-functies in Office 2016 voor Mac

De nieuwe Outlook-functies in Office Home and Business voor Mac bieden onder meer praktische mogelijkheden om het tijdbeheer tijdens een presentatie te verbeteren en om inhoud duidelijk te markeren:

 • Timetracking: Maak een einde aan de stress tijdens presentaties met krappe tijdschema's: Timetracking verbetert het tijdbeheer en helpt om een gegeven presentatietijd efficiënt te gebruiken, omdat het de beschikbare tijd tijdens de presentatie laat zien; op die manier kan de gebruiker op elk moment dienovereenkomstig reageren en zijn of haar presentatie aanpassen.
 • Beknoptereinformatie via het penseel: In plaats van een laserpointer of zelfs een toverstaf te gebruiken om bepaalde elementen of processen tijdens een presentatie aan te wijzen, kunnen gebruikers nu het geïntegreerde penseel gebruiken om de aandacht van het publiek te trekken door belangrijke elementen in kleur te markeren. Dit gebeurt alleen in de presentatiemodus, dus het originele PowerPoint-bestand blijft ongewijzigd.
 • Deelfunctie: De deelfunctie in PowerPoint is verbeterd, zodat presentaties nu nog eenvoudiger en sneller via sociale media kunnen worden gepubliceerd.

Nieuwe OneNote-functies in Office 2016 voor Mac

OneNote - het notitieblok van Office, maakt het maken van aantekeningen, het bewerken en het delen van belangrijke ideeën met anderen nog handiger:

 • Notitieblokken delen: Alle relevante informatie over een project, zoals foto's, tekeningen, video's, enz. kan centraal in de nieuwe OneNote worden verzameld en met anderen worden gesynchroniseerd, wat de samenwerking bij projecten verbetert.
 • Video's invoegen: Video's van Vimeo en YouTube kunnen nu ook gemakkelijk met OneNote in een pagina worden geïntegreerd.
 • Direct aantekeningen maken op een webpagina: Mac-gebruikers die de Microsoft Edge-browser gebruiken, kunnen eenvoudig aantekeningen of markeringen op een webpagina maken en deze vervolgens delen via OneNote.

Systeemvereisten voor Office 2016 voor Mac Home en Business

Office 2016 voor Mac is alleen beschikbaar in de 64-bits versie. Ook is Office 2016 voor Mac in de koopversie niet bruikbaar voor iOS op iPhones.

 • Processor: Intel-processor
 • Besturingssysteem: Mac OS, ten minste versie 10.10 (Yosemite) tot en met versie Mac OS 10.12.6 (Sierra)
 • Werkgeheugen: ten minste 4 GB RAM
 • Harde schijf: 6 GB in HFS+ formaat (ook: Mac OS Extended of HFS Plus)
 • Beeldscherm: ten minste 1.280 x 800

Koop MS Office 2016 voor Mac tegen een redelijke prijs in de online shop van Wiresoft

Bij Wiresoft vindt u de Home en Business editie van Office 2016 voor Mac - met de geïntegreerde programma's:

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • Outlook 2016
 • OneNote 2016

Wanneer u   de Home en Business editie van Office 2016 voor Mac aanschaft, profiteert u naast onze lage prijs voor Gebruikte Software ook van de volgende extra voordelen bij Wiresoft :

 • Met de aankoop van elke Microsoft Office 2016 voor Mac Home en Business licentie van Wiresoft, ontvangt u een softwareproduct dat uitsluitend door uzelf wordt gebruikt.
 • De individuele licenties voor Office voor Mac zijn grondig getest door Wiresoft om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor het beoogde doel.
 • Als serieuze softwarehandelaar biedt Wiresoft in zijn onlineshop geen testversies aan die slechts voor een beperkte periode geldig zijn of beperkte functies hebben.
 • Wanneer u bij Wiresoft koopt, kunt u er altijd absoluut zeker van zijn dat u een origineel Microsoft-softwareproduct koopt dat voldoet aan de wettelijk geldende voorschriften, zodat u zich op geen enkele manier in een juridisch grijs gebied bevindt.

Voor vragen over de aankoop van software van Microsoft Office 2016 for Mac Home and Business of andere beschikbare Microsoft-softwareproducten, kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 HOME AND BUSINESS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken