Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND BUSINESS

MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND BUSINESS

€ 199,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office 2019 Home and Business - de editie voor professionele gebruikers Microsoft...meer
Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND BUSINESS"

Microsoft Office 2019 Home and Business - de editie voor professionele gebruikers

Microsoft Office 2019 is de nieuwste versie van de beproefde productiviteitssoftware voor het maken en ontwerpen van teksten en berekeningen, inclusief de duidelijke presentatie en publicatie ervan, en voor veilige communicatie met andere medewerkers en partners.

De Home and Business Edition Office 2019 biedt zakelijke professionals een breed portfolio aan functies en tools om alle typische taken in bedrijven moeiteloos af te handelen. Gebruik Word met zijn veelzijdige mogelijkheden voor het verwerken van teksten, Excel voor het maken en evalueren van tabellen en PowerPoint voor aantrekkelijke presentaties van de resultaten, die u ook drukklaar kunt vormgeven met de desktop publishing software Publisher. Outlook maakt het gemakkelijker om de dagelijkse stroom e-mails te beheren en de communicatie met zakenpartners en collega's efficiënter te organiseren.

 Met deaankoop van Microsoft Office 2019 Home and Business ontvangen zowel particuliere als zakelijke gebruikers alle belangrijke tools die ze nodig hebben om alle dagelijkse taken voor het verwerken van gegevens en documenten - inclusief communicatie wereldwijd - succesvol te beheren met de onderdelen Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher en het digitale notitieblok OneNote. Bovendien beschermen beproefde functies zoals data loss prevention tegen gegevensverlies, regelen uitvoerig te beheren beveiligingsvoorschriften ook individuele toegangsrechten tot bestanden; natuurlijk voldoet MS Office ook aan de strenge gegevensbeschermingsvoorschriften van de EU.

Bovendien bevat het softwarepakket van de huidige Home and Business Edition 2019 een aantal praktische optimalisaties voor professioneel en efficiënt barrièrevrij werken en de uitwisseling van documenten voor gezamenlijk werk, met name in de cloud. Bovendien kunnen alle Office-programma's ook als Office Web Apps worden gebruikt.

De Office 2019 Home and Business Edition is verkrijgbaar in de Wiresoft Software Shop als een enkele licentie; u kunt ook profiteren van onze speciale laaggeprijsde aanbieding. In het volgende overzicht ziet u alle voordelen die Office 2019 u biedt.

Verhoogde gebruiksvriendelijkheid in Office 2019 Home and Business

Naast nieuwe programmafuncties scoort de 2019 Office Suite ook met vele afzonderlijke verbeteringen van de bestaande toepassingen, die de gebruiksvriendelijkheid en het gebruiksgemak in het algemeen aanzienlijk verhogen.

Dit omvat ook functies voor het optimaliseren van de toegankelijkheid in alle programma's, bijvoorbeeld door het ondersteunen van internationale normen met inbegrip van praktische suggesties voor het ontwerp van overeenkomstige documenten, die worden aangevuld met audio-notities. Hiervoor zijn extra opties opgenomen in het gedeelte "Gebruiksgemak" met een grote keuze aan tonen voor "Feedback geven met geluid". Word heeft nu meer discrete achtergronden voor geconcentreerd werken in Office 2019 met de donkere thema's Donkergrijs en Zwart, evenals een tekst-naar-spraakfunctie.

Met de leerhulpmiddelen - te vinden onder het menu-item "Beeld" - is het nog gemakkelijker om kolombreedtes, kleuren en andere instellingen aan te passen om de leesbaarheid van teksten te verbeteren. Met de voorleesfunctie kunt u ook de voorleessnelheid aanpassen.

Daarnaast zijn er de uitgebreide mogelijkheden om in de verschillende programma's tekeningen uit de vrije hand te gebruiken, die kunnen worden geïntegreerd om teksten en tabellen te illustreren.

Wanneer u Office 2019 Home and Business gebruikt op een apparaat met aanraakscherm, kunnen de programma's zowel met de vinger als met een stylus worden bediend.

Ook het gelijktijdig bewerken en beheren van documenten en bestanden door meerdere gebruikers is verder geoptimaliseerd - hiervoor is de Microsoft cloud-dienst OneDrive beschikbaar, via welke gelijktijdige toegang tot gegevens alsmede het in real time bijwerken of vrijgeven ervan vanaf elke locatie mogelijk is. Een uitgebreide beveiliging wordt geboden door het huidige beheer van toegangs- en wijzigingsrechten, zodat gevoelige informatie ook via de cloud kan worden uitgewisseld.

De belangrijkste innovaties van de Office 2019-suite in een oogopslag

In Office 2019 Home and Business zijn er ook veel nieuwe functies en tools in de beproefde programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Access:

 • Word 2019 versnelt het werk aan teksten met verschillende tools - de gebruiker kan bijvoorbeeld onmiddellijk vreemde woorden of uitdrukkingen in vreemde talen opzoeken met de functie "Review" zonder het programma te hoeven verlaten. Het is ook mogelijk om direct in het document te tekenen met de vrije hand; gekleurde pictogrammen zijn ook beschikbaar om passages visueel te markeren.
 • Excel 2019 biedt nieuwe visualisatieopties voor rapporten, waaronder kaart- en trechterdiagrammen, schaalbare vectorafbeeldingen en verbeterde integratie en weergave van tekeningen uit de vrije hand. Bovendien is de aaneenschakeling van teksten nu mogelijk. Ook nieuw in Excel is Data Loss Protection voor het doorzoeken van vertrouwelijke gegevenstypen, zoals creditcardnummers.
 • PowerPoint 2019 bevat nieuwe visuele effecten om presentaties te animeren of dynamischer te maken, bijvoorbeeld overgangen met zoom of morphing. Voorts zijn nieuwe afbeeldingen en bewerkbare pictogrammen beschikbaar, met inbegrip van vectorafbeeldingen, alsook de mogelijkheid om eigen illustraties die met een digitale pen zijn gemaakt, te integreren. De tekstmarkeerder die eerder bekend was uit Word kan nu ook in PowerPoint worden gebruikt om passages in kleur te markeren.
 • Outlook 2019 biedt nieuwe functies om e-mails te sorteren op basis van hun belang en relevantie, en ze kunnen ook worden voorgelezen, wat vooral praktisch is op reis. Data Loss Protection (DLP) zorgt ervoor dat kritieke gegevens worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang.

Andere functies van Office 2019 Home and Business in een oogopslag

Naast de reeds genoemde programmafuncties staan de volgende functies ook ter beschikking van de gebruikers van de Office Home and Business Edition, waarvan sommige bijzonder belangrijk zijn voor beheerders en met name meer veiligheid en uitgebreide controlemogelijkheden bieden.

Groepsbeleid voor meer veiligheid

Group Policy Object (GPO) biedt groepsbeleid om Office 2019 te beveiligen door middel van ADMX-bestanden. Naast het regelen van updates heeft dit ook gevolgen voor de beveiligingsinstellingen, onder meer voor het regelen van macro's in externe documenten.

Gebruik via Terminal Services / Remote Desktop Services (RDS)

Office 2019 Home and Business kan ook worden gebruikt op een terminal- of externe desktopserver. Bovendien omvat de licentie een secundair gebruiksrecht voor de draagbare computer van een bepaalde gebruiker.

Telemetrie App

De Telemetrie-app wordt gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren. Daartoe zendt Telemetrie technische gegevens (telemetriegegevens) naar het besturingssysteem van de computer waarop Office Home and Business is geïnstalleerd.

Update Controle

Het updatebeheer biedt beheerders verschillende opties voor functie- of feature-updates en voor beveiligingsrelevante kwaliteitsupdates zoals patches en hotfixes: minder belangrijke feature-updates kunnen worden genegeerd en essentiële updates kunnen maximaal 5 weken worden uitgesteld.

Algemene systeemvereisten voor Microsoft Office 2019 Home and Business

De volgende systeemvereisten zijn van toepassing op alleMS Office 2019 Home and Business en alle andere edities, waarvoor aanvullende vereisten kunnen gelden.

 • Besturingssysteem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: 1,6 GHz of hoger, dual-core processor
 • Geheugen: 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM
 • Harde schijf: 4 GB of meer beschikbare ruimte
 • Resolutie/grafische kaart: min. 1.280 x 768
 • en voor GPU-versnelde interface: DirectX 10

Compatibiliteit van Office 2019 Home and Business met Windows-besturings- en serversystemen

We willen er nogmaals op wijzen dat Microsoft Office 2019 Home and Business en alle andere edities Windows 10 als besturingssysteem vereisen om de installatie en goede werking van de software te garanderen.  Microsoft Office 2019 is niet compatibel met de vorige versie Windows 8, noch met oudere versies.

Windows Server 2019 is vereist om Office Home and Business 2019 te gebruiken in combinatie met Remote Desktop Services.

32-bits of 64-bits versie - waar moet je rekening mee houden bij het installeren van Office 2019 Home and Business?

Office 2019 is beschikbaar in zowel een 32-bits als een 64-bits versie. De software wordt op een PC geïnstalleerd met behulp van een offline-installatieprogramma (er is geen internetverbinding nodig). De 32-bit versie wordt aanbevolen door Microsoft, zelfs als u anders de 64-bit versie van Windows gebruikt op de computer in kwestie. Het voordeel van de 32-bits versie is dat deze compatibeler is met veel andere toepassingen en invoegtoepassingen die samen met Office worden gebruikt.

Het is niet mogelijk om de Office 32-bits en de 64-bits versie van Office 2019 Home and Business tegelijkertijd op één pc te installeren.

Goed om te weten: wat zijn de licentievoorwaarden voor Microsoft Office 2019 Home and Business?

Elke editie van Microsoft Office 2019 heeft een licentie voor een zeer specifiek eindapparaat - desktop-pc, laptop, enz. Met de softwarelicentie verwerft u ook het recht om zoveel exemplaren van Office Home and Business als u wilt te installeren op het eindapparaat in kwestie, evenals alle eerdere versies. Daarnaast kunt u ook een kopie installeren op een netwerkserver om deze op afstand of via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) te gebruiken met het eindapparaat met licentie.

Koop Microsoft Office 2019 Home and Business tegen een geweldige prijs in de Wiresoft Software Shop

U kunt de Microsoft Office 2019 Home and Business Edition van Wiresoft als een aanzienlijk goedkopere enkele licentie aanschaffen - inclusief de volgende voordelen:

 • Na uw voltooide betaling is uw licentie van Office 2019 Home and Business onmiddellijk voor u beschikbaar.
 • De Microsoft Office 2019 Home and Business-licentie die u koopt, is een enkele licentie.
 • Met alle Microsoft Office-licenties die u bij Wiresoft kunt kopen, krijgt u een softwareproduct dat uitsluitend door u volledig wordt gebruikt.
 • Als gerenommeerde softwarehandelaar biedt Wiresoft geen proefversies aan die slechts gedurende een beperkte periode geldig zijn of die slechts beperkt gebruikt kunnen worden.
 • Wanneer u een licentie koopt bij Wiresoft, kunt u er dus echt zeker van zijn dat u een origineel Microsoft-product koopt dat voldoet aan de wettelijke voorschriften.

Voor alle vragen over licentie aankoop van Microsoft Office 2019 Home and Business kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2019 HOME AND BUSINESS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken